Nederlands gekleurd podium in individuele proef Grade III

Op de internationale para-dressuurwedstrijd in Genemuiden zorgden Rixt van der Horst, Demi Vermeulen en Annemarieke Roling voor een Nederlands feestje. Ze eindigden als nummers één, twee en drie. In de landenproef van gisteren ging de Duitse Angelika Trabert nog met de overwinning aan de haal.

Van der Horst reed zich met Findsley ruim drie procent los van Vermeulen en Ciska II (v. Samba Hit II). Met de Belissimo M-dochter kwam de winnares uit op een knappe 72,01%. Roling maakte de top drie compleet door Doo Schufro (v. Doolittle) naar 68,43% te sturen.

Den Dulk derde in Grade II

In de individuele proef van Grade II mocht Nicole den Dulk de derde prijs in ontvangst nemen voor haar proef met Faust (v. Fidertanz). De amazone kwam uit op 66,62%, een kleine twee procent minder dan winnaar Pepo Puch.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.