Nederlandse junioren sterk in kür Waregem

Hoewel de overwinning naar Rebecca Bell uit Groot-Brittannië ging drukten de Nederlandse junioren hun stempel op de afsluitende kür op muziek in het Belgische Waregem. Nicole Verschoor voerde de Nederlandse delegatie aan en zette met haar KWPN’er Charmander (v. Hohenstein – gefokt door J. Pleiter) 72,625% op het scorebord wat goed was voor de tweede plek.

Plek drie was voor Florence Siemer met Zidane (v. Inspekteur – gefokt door H. Strik-De Leeuw). De amazone scoorde 71.375% en bleef daarmee Chiel van Bedaf en Bond’s Painting (v. Oo Seven – gefokt door G.C. Vervoorn) voor die precies 70,000% wist te scoren.

Voor Rebecca Bell met Nibeley Union Hit (v. Union Jack) betekende de overwinning met een percentage van 75,875 revanche op haar tweede plek in de individuele proef achter Milou Dees. De Britse scoorde mooie cijfers op het artistieke gedeelte van haar kür.

Bekijk hier de uitslag

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.