Nederlandse springruiters manifesteren zich uitstekend in de Champions Tour

Doron Kuipers hier met Baileys.

De Nederlandse ruiters die op de Champions Tour in Vilamoura rijden, presteren tot nog toe uitstekend. Met name de rubrieken voor jonge paarden verlopen meesterlijk voor Nederland. Nadat Sanne Thijssen de rubriek voor zesjarigen won, streek Doron Kuipers met Froukjecara de winst op in het 1,35 m tweefasen voor zevenjarige paarden.

Ze liet dubbel nul noteren en ook nog eens de snelste tijd. De Zweedse Alexander Zetterman ging tweemaal zonder fouten rond met Fia Colada en werd tweede. Daniel Heuer uit Duitsland eindigde op de derde tree van het podium met Elios de l’Epinette.

CSI3* 1,35 m

Kevin Jochems deed er nog een schepje bovenop door vijfde te worden in de daarop volgende rubriek. Hij wist foutloos te blijven met Quinoa des Riollets en eindigde vlak achter Stephane Frey uit Frankrijk. De eerste prijs ging naar de Britse amazone Harriet Nuttal met Silver Lift. De Deen Rikke Belinda Barker eindigde als derde met Quarelie de la Louvet.

 

Uitslag CSIYH1* tweefasen

Uitslag CSI3* 1,35 m

 

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.