Ga naar hoofdinhoud

Nekeman: ‘Ik heb alle dagen goed gereden, maar de rest rijdt ook gewoon super’

Denise Nekeman met Boston STH. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Met 77,200% eindigde Denise Nekeman in Exloo net naast het podium in de kür nadat ze in de landenproef en de individuele proef twee keer vijfde was geworden. "Ik heb alle dagen goed gereden, maar de rest rijdt ook gewoon super en het ligt allemaal heel dicht bij elkaar", vertelde de uit Hasselt afkomstige amazone na afloop van het EK voor de U25.

“Je wordt het net wel of net niet en ik zit blijkbaar nogal aan die vierde plek vast”, aldus Nekeman die in beide individuele proeven een persoonlijk record neerzette.

Mooie punten

“Ik wist wel dat het pittig ging worden in de kür op muziek. Ik had de anderen zien rijden en ik reed zelf mijn Grand Prix-kür die ik nog maar een paar keer gereden heb”, aldus de 24-jarige amazone. “Ik nam me voor om te knallen en te zien waar we eindigen. Na afloop wist ik het niet helemaal, maar ik had toch mooie punten.”

Fijn gereden

“Boston STH liep de eerste dag heel goed, al liet ik net wat punten liggen op mijn draf en hadden we een foutje in de passage. De tweede dag was het beter, toch waren er nog twee minuscule schoonheidsfoutjes. De mensen langs de kant vonden me toen ondergewaardeerd. Ik heb echt lekker gereden dit kampioenschap en ben blij met mijn paard.”

Bron: Persbericht KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.