Niels Bax’ Etoi naar jeugdamazone Nina Jansen

Stal de IJzeren Man heeft afscheid genomen van Etoi (United x Jazz). Niels Bax bracht de vos in de Subtop uit tot en met de Lichte Tour. Hij heeft de teugels nu overgedragen aan jeugdamazone Nina Jansen, die met haar pony BJ’s Tanzbar T (v. Timberland) is opgenomen in het B-kader pony’s.

De veertienjarige Nina Jansen traint met haar pony bij Niels Bax. Hij gaat haar met Etoi begeleiden richting de overstap naar de junioren.

De jonge amazone is in haar nopjes met haar nieuwe troef. “Ik ben het gelukkigste kind van de wereld. Eindelijk mag ik jullie voorstellen aan mijn nieuwe prins Bj’s Etoi”, aldus Jansen. “We gaan samen trainen, trainen en nog eens trainen en uiteindelijk onze dromen waarmaken. Zo super blij met deze ontzettend gave kans. Op naar de top en op naar de junioren.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/FB

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.