Nielsen en Michalke beginnen voor zichzelf

Denis Nielsen en Cashmoaker Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl

Springruiter Denis Nielsen gaat na bijna 10 jaar stalruiter te zijn geweest op het Gestüt Sprehe voor zichzelf beginnen. Samen met zijn vriendin, dressuuramazone Victoria Michalke, begint hij op Gut Daxau in de buurt van München een wedstrijd- en handelsstal.

Nationaal Kampioenschap

Nielsen heeft veel geleerd in zijn tijd bij Gestüt Sprehe wat in 2015 leidde tot het Nationale Kampioenschap met het paard Cashmoaker (v. Calido I). Hij hoopt de fijne samenwerking ook in de toekomst nog uit te kunnen bouwen.

Victoria Michalke

Michalke, die onderdeel uitmaakt van het B-kader dressuur talentenplan, is ook niet onverdienstelijk in de sport. Met Novia 6 en met Dance On Old is zij succesvol in de Grand Prix-dressuur.

Bron: Paardenkrant-horses.nl/Pferdenachrichten

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.