Nieuw GP-paard voor Quentin Judge

Quentin Judge hier met Copin van de Broy Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Double H Farm heeft Venice Beach aangekocht voor de Amerikaanse springruiter Quentin Judge. De achtjarige merrie van Voltaire werd door de Zwitserse Clarissa Crotta internationaal op het hoogste niveau uitgebracht nadat haar voormalige zakenpartner Sören Kühl de merrie als jong paard ontdekte.

“We zijn heel blij met Venice Beach”, vertelde Judge aan World of Showjumping. “Deze herfst zullen we een paar wedstrijden rijden om haar te leren kennen en klaar te zijn voor het winterseizoen in Florida.”

Opnieuw drachtig

Venice Beach is een dochter van Voltaire uit een Escudo I-moeder, die zelf ook op 1,50m-niveau heeft gesprongen. De moeder is nu weer drachtig van Voltaire, liet fokker Carsten Meyer uit het Duitse Nordhorn weten op WoSJ.

Bron: WoSJ

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.