Nieuw talent voor Luciana Diniz

Luciana Diniz met Winningmood Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De Portugese amazone Luciana Diniz debuteerde de afgelopen week in Eschweiler met haar nieuwe aanwinst Isabeau van Dorperheide. De negenjarige merrie uit haar toppaard Winningmood komt uit de stallen van Timothee Anciaume.

De merrie Isabeau van Dorperheide begon haar carrière onder de staluiters van Ludo Philippaerts, Louise Van Laer en Viktor Daem. De Fransman Timothee Anciaume nam vervolgens vorig jaar juli de teugels over en startte haar in 1,35m-1,40m-parcoursen.

Dochter van Winningmood

De negenjarige merrie is een dochter van Diniz’ toppaard Winningmood uit een KWPN-merrie La Salsa Sygje (v. Gershwin). La Salsa Sygje bracht ook het 1,55m-paard Lexus Z (v. Levisto), die ook uit de stallen van Philippaerts komt en vorig jaar door Nicole Mestrom werd uitgebracht.

In Eschweiler reed Luciana Diniz Isabeau van Dorperheide voor het eerst. Mogelijk kan de merrie voor Diniz de opvolgster worden van haar vader.

Bron Horseman.be/Paardenkrant-Horses.nl

 

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.