Nieuw talent voor Marcus Ehning na verkoop Gin Chin

Marcus Ehning hier met Comme il faut. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

De box van Gin Chin van het Lindenhof (v. Chin Chin) in de springstal van Marcus Ehning heeft niet lang leeg gestaan. Na het vertrek van de BWP’er naar Ehnings vroegere leerling Bertram Allen, heeft de Duitse springruiter de achtjarige merrie Diavsita toegevoegd aan zijn stal. In Opglabbeek liep het nieuwe paar al drie keer in de prijzen.

De Holsteinse merrie Diavista is een dochter van Diarado. Haar internationale carrière begon dit voorjaar onder de Canadese Tonya Henning. Henning leeft en traint in Borken en de Mill Creek Stables Inc. waar ze voor rijdt is samen met Sportpferde Ehning eigenaar van Diavista.

In de prijzen

Tonya Henning had nog geen internationaal succes met Diavista, maar Marcus Ehing wel. Bij hun debuut op het CSI2* in Opglabbeek dit weekend begon het met een elfde plaats in een 1,30m-rubriek, daarna volgde een vijfde plaats in het 1,35m. Het concours werd afgesloten met een tweede plaats in een 2* 1,40m-proef.

Bron St.Georg

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.