Nieuwe troef voor Beezie Madden

Beezie Madden, hier met Cortes C. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Beezie Madden heeft een nieuw paard tot haar beschikking. De Amerikaanse topamazone en haar echtgenoot John Madden hebben Con Taggio (Contagio x Goliath Life) gekocht. Dat heeft voormalig eigenaar Dreeling Sporthorses bekend gemaakt.

De zevenjarige schimmelruin werd eerder uitgebracht door de Zweedse amazone Wilma Hellström. Eind oktober kwam het duo op internationaal niveau voor het laatst aan start in Kronenberg. Eerder die maand reden ze in Asten mee op het CSI voor jonge paarden.

“Connie is een super fijn wedstrijdpaard. We zijn blij dat hij zich kan gaan bewijzen op het hoogste niveau. We wensen Breezie heel veel succes en geluk”, aldus Hellström tegen World of Showjumping.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/WoS

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.