Nieuwenhuis en Cornelissen aan kop in tussenstand

Jeanine Nieuwenhuis met Genua TC. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Na twee van de drie selectiewedstrijden voor de KNHS Indoorkampioenschappen in de klasse ZZ-Zwaar en Lichte Tour, is een tussenstand opgemaakt. Jeanine Nieuwenhuis gaat met Genua TC (v. Charmeur) aan de leiding in de ZZ-Zwaar, in de Lichte Tour is de voorlopige koppositie voor Adelinde Cornelissen en Fleau de Baian (v. Jazz). 

Jeanine Nieuwenhuis won met Genua TC twee wedstrijden en is daarmee al verzekerd van een startplaats op het Nederlands kampioenschap, dat op 3 en 4 maart 2018 wordt gehouden in Ermelo. Zij wordt op de voet gevolgd door Jennifer Sekreve met Gamante D (v. Contango) en Suzanne van de Ven met VDV D’Avicci (v. Jazz).

Lichte Tour

In de Lichte Tour wordt Cornelissen op de hielen gezeten door Robin van Lierop met Finja (v. Flatley), Ilse van Cranenbroek met Emerald S (v. Ampère) en Daniëlle Heijkoop met Daula II (v. Gribaldi), die alle drie een proef wonnen en een keer tweede werden.

Klik hier voor de volledige tussenstand.

Bron: KNHS

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.