Ga naar hoofdinhoud

NK eventing blijft nog drie jaar in Boekelo

Het Nederlands kampioenschap eventing voor senioren zal ook de komende drie jaar verreden worden bij Military Boekelo-Enschede. Voorzitter Robert Zandstra tekende vanmiddag het contract dat Boekelo en paardensportbond KNHS weer drie jaar verbindt.

Military Boekelo-Enschede is al jaren het decor voor een internationaal evenement met enorme allure en herbergt al vele jaren het Nederlands kampioenschap. Dit wordt nu voor de komende drie jaar gecontinueerd. In 2015 wordt de Military Boekelo-Enschede van 8 tot en met 11 oktober gehouden.

Boekelo voorzitter Robert Zandstra vertelt: “Team Boekelo is bijzonder vereerd dat we weer het podium mogen zijn voor het NK. We hebben een prachtig internationaal veld en nemen graag onze verantwoording om de eventingsport verder te promoten. We investeren veel in de sport en organiseren om de Military heen ook diverse andere evenementen waaronder een veiling van jonge eventingpaarden en vele congressen.”

Ook de afspraken over het NK voor junioren en Young riders zijn gecontinueerd. Dit kampioenschap blijft de komende drie jaar bij de Coral Estate Renswoude Horse Trials.
Maarten van der Heijden, technisch directeur van de KNHS, vertelt: “We zijn blij dat beide evenementen weer bereid zijn de kampioenschappen te organiseren. Het zijn organisaties die ieder jaar weer verbeteringen doorvoeren en steeds groeien naar een hoger niveau.”

Bron: Horses/ KNHS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.