Nooren, Augustsson en Zanotelli kopen jong talent

Angelica Augustsson heeft, samen met haar man Marlon Modolo Zanotelli en voormalig bondscoach Henk Nooren, de zevenjarige Chattanooga (v. Cornet’s Prinz) aangekocht. “Het is een paard dat over ontzettend veel potentieel beschikt”, vertelt Augustsson over het nieuwe talent op stal aan Tigningenridsport

De ruin werd tot voor kort gereden door Linn Backman. De combinatie verscheen afgelopen jaar, via een wild card, aan de start op het WK voor jonge springpaarden.

Samenwerking

Augustsson en haar echtgenoot werken al langere tijd samen met Nooren. De amazone vertegenwoordigde haar land op het EK springen in 2013 toen Nooren bondscoach was van het Zweedse team. “Ik ken Henk al jaren en toen Marlon en ik voor onszelf begonnen stuurde Henk soms al eens wat paarden onze kant op. Zo is de samenwerking ontstaan en hebben we nu meerdere paarden gezamenlijk in eigendom”, zegt de amazone, die niet kan wachten om met haar nieuwe talent aan de slag te gaan.

Bron: Tidningenridsport

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.