Ook U25-rubrieken voor springruiters op CHIO Rotterdam

Naast de internationale U25 voor dressuurcombinaties staan dit jaar voor de eerste keer twee internationale U25 rubrieken voor springruiters op het programma van het 70ste CHIO Rotterdam. Op de vrijdag en zaterdag opent het programma in het Rotterdam stadion met springtalent van de toekomst. 


“Ik vind het reuze belangrijk dat wij jeugdige springruiters in de leeftijdscategorie van 16 tot 25 jaar de gelegenheid geven om in een ambiance als die van ons te rijden en ervaring op te doen,” aldus Yves Houtackers, directeur sportief springen van het CHIO Rotterdam. “We bieden dit springtalent bovendien een mooi podium om zich te presenteren.”

Ervaring opdoen

Rob Ehrens, die samen met Luc Steeghs de Nederlandse U25 ruiters begeleidt is enthousiast over deze nieuwe rubrieken. “We hebben veel zeer talentvolle combinaties in Nederland in die leeftijdscategorie, dit is een mooie wedstrijd waar zij veel ervaring opdoen en de toeschouwers verzekerd zijn van mooie sport!”

De internationale  U25 rubrieken voor dressuurcombinaties zijn op donderdagavond en vrijdagavond in het InterChem Dressuurstadion. Van donderdag 21 tot en met zondag 24 juni 2018 viert het CHIO Rotterdam haar 70ste editie in het Kralingse Bos.

Bron CHIO Rotterdam

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.