Opnieuw Duitse overwinning op Jumping Amsterdam

Het was Remco Been, als geboren Amsterdammer, er alles aangelegen om, bij zijn debuut op Jumping Amsterdam, te winnen voor eigen publiek. Maar, het was opnieuw een Duitse ruiter die, dit keer in het 1.45m, het meeste prijzengeld wegkaapte. Marcus Ehning reed een razendsnelle barrage en voorkwam zo een Nederlands feestje. 

Ehning zette met Calanda 42 (v. Calido I) al vroeg een ijzersterke barragerit neer, met een tijd waar menig combinatie na hem zich op stuk reed. De tijd van 28.93 seconden bleek uiteindelijk ruimschoots voldoende voor de overwinning.

Been kwam daarbij met Lumen Ulady (v. Guidam) het dichtstbij in de buurt. De combinatie klokte 29.44 seconden, goed voor de tweede plek. Sander Geerink stuurde Bentley N. (v. Numero Uno) in 30.15 seconden naar de derde plaats.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.