Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw oranje top drie Children-rubriek Zeeland Outdoor

Happy Feet, hier nog onder Sanne Buijs. Foto: Danielle Smits / www.arnd.nl
Gisteren waren onze Nederlandse dames al niet te verslaan, maar vandaag deden ze daar nog een schepje bovenop. Tijdens de Children-rubriek (L/M) op CDI Zeeland Outdoor kwamen plek een tot en met vier in handen van de Nederlanders. Een spannende strijd. Met een minimaal verschil wist Sanne Buijs opnieuw de eerste plaats te bemachtigen. Plaats twee en drie kwamen, net als gisteren, in handen van Lara van Nek en Lynn Corts. 

Sanne Buijs reed vandaag iets minder overtuigd dan gisteren, maar wist toch de eerste plaats in handen te houden. Met achten voor de wissels en zevens voor de dubbel tellende onderdelen reed zij de Tuschinsky-zoon Happy Feet naar 70,962%. Lara van Nek reed Fariska naar 70,577%. Een minimaal verschil met de nummer een. Ook de jury’s waren niet zo unaniem als gisteren. Beide dames schommelde tussen de eerste en de tweede plaats.

Drie en vier

Ook plek drie en vier vielen in handen van de Nederlanders. Plek drie was voor Lynn Corts, die na een succesvol internationaal debuut gisteren, nogmaals met de derde plek in handen naar huis gaat. Corts reed Femme Fatale (v. Johnson) naar 68,846%. Tijdens haar proef slopen er een paar kleine foutjes in en dit zorgde voor een minder stabiel beeld. Koosje Visser reed Duck (v. Bokkesprong Casjmier) naar 66,090%. Met enkel een fout in de wissel behaalde zij hiermee een vierde plaats.

Bekijk de volledige uitslag hier

Bron Paardenkrant/horsesnl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.