Ga naar hoofdinhoud

Opnieuw podiumplek voor Sanne Thijssen

Sanne Thijssen met Con Quidam RB - Foto: Equitaris.de/Tanja Becker
Zojuist beklom Sanne Thijssen opnieuw het podium op de Toscane Tour in Arezzo. Nu werd het een derde plaats met Captain Cooper in de 1,35m Gold Tour. Jur Vrieling kwam op Dallas VDL vlak achter Thijssen op de vierde plaats. De rubriek werd gewonnen door de Italiaan Guido Franchi op de Clinton-merrie Nenya.

De combinaties in de Gold Tour rubriek kregen een 1,35m-parcours voorgeschoteld. Elf ruiters reden de ingebouwde barrage. Guido Franchi was met de merrie Nenya de snelste in 27,57 seconden. De top lag dicht bij elkaar want Harold Boisset werd tweede in 27,57 seconden met Katinka vh Valenberghof (v. Corland).

Sanne Thijssen klokte met de scherpe Namelus-zoon Captain Cooper 28,40 seconden, Jur Vrielings tijd met de hengst Dallas VDL (v. Douglas) was 28,73 seconden.

Ook Frank Schuttert bereikte de barrage met Tiopepe des Champs (v. Ogrion des Champs) en bleef hierin opnieuw foutloos. Zijn tijd was goed voor de negende plaats. Lisa Nooren bleef met VDL Groep Urane de Talma (v. Argentinus) ook foutloos in het basisparcours, maar reed geen barrage.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.