Opnieuw zege voor Van Asten en Miss Untouchable in Brussel

Leopold van Asten met VDL Groep Miss Untouchable Foto: LGCT / Stefano Grasso

Leopold van Asten pakte gisteravond met VDL Groep Miss Untouchable de overwinning in de vijfsterren rubriek over 1,50m in Brussel. Daarmee pakte het duo al de tweede zege op de Stephex Masters, de dag ervoor waren ze ook al niet te kloppen in een 1,45m-proef.

Van Asten en de Chacco Blue-dochter bleven in deze rubriek met winning round twee keer foutloos en waren in de tweede ronde ruim een halve seconde sneller dan de nummer twee, John Whitaker. De Britse ruiter had Argento gezadeld voor deze afsluitende rubriek van de dag en liet de donkerbruine hengst in 43,66 seconden over de eindstreep galopperen, terwijl Van Asten daar 42,98 seconden voor nodig had.

Top vijf foutloos

Van de tien combinaties, die terug mochten komen voor de winning round bleven er vijf foutloos. Gert Jan Bruggink was met Casparo de tweede Nederlander in deze top 5. Bruggink liet de negenjarige ruin van Calato in 46,46 seconden finishen en eindigde daarmee op de vijfde plek. Pieter Devos was een seconde sneller met Claire Z (v. Clearway) en eindigde voor thuispubliek op de vierde plaats achter Daniel Deusser met Cornet 39 (v. Cornet Obolensky).

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.