Opnieuw zege voor Will en Mic Mac du Tillard in Abu Dhabi

David Will en Mic Mac du Tillard Foto: Lynn van Woudenbergh / www.arnd.nl

David Will en Mic Mac du Tillard zijn lekker bezig in Abu Dhabi. De Duitser won vorig weekend de Abu Dhabi-Grand Prix met de Cruising-dochter en vandaag was het duo oppermachtig in de GP-kwalificatieproef. Er kwamen in deze rubriek geen Nederlanders aan de start.

Van de tien combinaties, die terug mochten komen voor de barrage van deze viersterren proef, wisten er maar drie deze ook foutloos te voltooien. Will en de zeventienjarige merrie waren met 35,34 seconden op de klok ruim vier seconden sneller dan hun concurrenten en pakten de zege.

Top drie

De andere twee foutloze barrageritten waren van de Rus Vladimir Tuganov en de Fransman Frédéric  David. Tuganov zadelde de elfjarige Sinfonie voor deze rubriek en kwam in 39,88 seconden over de eindstreep met de dochter van Satisfaction en David volgde met Equador van ’t Roosakker (v. Nabab de Reve) in 41,68 seconden.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.