Hippiade Mennen uitgesteld na vele regen

Het grasterrein van het Nationaal Hippisch Centrum in Ermelo heeft het de afgelopen week door langdurige, zware regenval flink te verduren gehad. Vandaag is besloten dat het onverantwoord is om de Hippiade Mennen op het terrein te laten verrijden. Het KNHS-kampioenschap zou aanvankelijk aankomende zaterdag 16 september gehouden worden in Ermelo. Het evenement is nu verplaatst naar zaterdag 23 september bij Ruitersportcentrum Kraaij in Nijkerkerveen.

“Het is natuurlijk heel spijtig dat we de Hippiade Mennen niet op ons eigen centrum kunnen houden,” zegt Rens Plandsoen, algemeen directeur van de KNHS.” Er is de afgelopen dagen zoveel regen gevallen en het terrein is al weken intensief gebruikt voor grote evenementen. Het grasterrein dat nodig is voor tien dressuurbanen en het parkeren is nu onvoldoende veilig. Gelukkig is de prachtige accommodatie van manege Kraaij beschikbaar en kan de Hippiade Mennen volledig verplaatst worden.”

Deelnemers

Alle deelnemers zijn per e-mail geïnformeerd. De informatie staat ook op www.hippiade.nl. Voor vragen kunnen deelnemers terecht bij de wedstrijdorganisatie van de KNHS-kampioenschappen via eventmanagement@knhs.nl of 0577-408390. De tijdsindeling en startlijsten blijven identiek aan de oorspronkelijke programmering. De meest actuele informatie is te vinden op www.hippiade.nl.  

Ruitersportcentrum Kraaij faciliteert al jaren grote menwedstrijden. Zo werd eind juni daar ook het Districtskampioenschap Oost gehouden.

Bron: KNHS

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
1 reactie op Hippiade Mennen uitgesteld na vele regen
  1. 1

    Ik werd er door stalgenootjes op gewezen dat deze geweldige foto van mijn eerste hippiade nog eens gebruikt was bij dit bericht. Ik heb toentertijd geprobeerd de fotograaf te achterhalen een groter bestand over de mail te ontvangen maar dat was nooit gelukt.
    Heeft de auteur van dit bericht wellicht de foto op een groter formaat? Het zou mij heel blij maken om deze foto alsnog een keer te ontvangen omdat dit toch echt wel een heel bijzonder moment was!