Karin Donckers op dreef in Barroca D’Alva

Karin Donckers doet het goed in Barroca D’Alva. In het CCI*1 bezette de Belgische amazone de eerste en de tweede plaats en in het CIC3* werd ze ook tweede. In het CCI1* eindigde Gert Boonzaaier op de derde plaats en Evelien Hamers en Elaine Pen eindigden ook in de prijzen.

De eerste plaats in het CCI1* was voor Donckers met Quartz de la Ferme met in totaal 32 strafpunten. Met Japaleno werd ze tweede met 33.9 strafpunten.
Boonzaaier en Beat It B kwamen uit op 38.1 strafpunt, goed voor de derde plek.

Evelien Hamers kwam met Cilocia uit op 42.2 punten en dat leverde de zevende plaats op en Elaine Pen eindigde met Daddy’s Doll op de dertiende plaats.

In het CIC3* was het João Duarte Silva uit Portugal, die won met Xaft. In totaal kwamen zij uit op 49 strafpunten. Donckers kreeg 57.2 strafpunten met Lady Brown en Rodolphe Schrerer en Makara de Montiege werden derde met 61.4 strafpunten.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron: Horses

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.