Ga naar hoofdinhoud

Overtuigende zege Pam Nieuwenhuis in Vragender

Pam Nieuwenhuis hier met Seraja Fotocredit: Paardenkrant-Horses.nl Tamara van de Krol
Met een super barrage won zojuist de dertienjarige Pam Nieuwenhuis de 'Trust Prijs' voor children. In de tijd van 34,88 seconden wist de jonge amazone uit Groessen al haar concurrenten ruim voor te blijven. Op het podium werd Nieuwenhuis geflankeerd door de Britse amazones Eleanor Hall Mcateer en Jodie Burchmore Eames.

Als laatste ging Pam Nieuwenhuis de barrage in met haar paard Vendorlux V. De zoon van Lux sprong uit het boekje en verpulverde de tijd van Eleanor Hall Mcateer die met Dazzle II (v. Kannan) 36,92 op het scorebord had gezet.

Jodie Burchmore Eames reed de KWPN-merrie Casti Aneira (v. Lupicor) naar de derde plek in 38,03. Ze werd gevolgd door de Belgische ruiter Gilles Nuytens met Halla v.h Kluizebos (v. Contact v. Heffinck) en de Française Rose de Balanda op de NRPS’er Zenovera (v. Babouche v. Gehucht Z). De Balanda was de enige met een springfout in de barrage.

De dag werd begonnen met Jumping de Achterhoek-prijs voor children. In deze 1,15m-rubriek was Meike Zwartjens de snelste met de Guidam-zoon Ultradam. Ilse Tolboom werd tweede voor de Duitser Henry Munsberg. Op merkelijk was de vijfde plaats voor Cejay Joosten die het voormalige 4*-paard Sagnol van Merel Blom nu onder het zadel heeft.

In de Harry’s Horse Prijs voor pony’s werd Mart IJland met Bentley eerste.

Klik hier voor alle uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.