Overwinning Relay-springen Indoor Brabant voor Team VDL

Op Indoor Brabant werd vanavond voor het Estafette Springen Brabantse Stallen door acht groepen van drie ruiters gestreden om de overwinning. Team VDL, bestaande uit Ralph Slaats met Fabio, Rob Heiligers met Celine en Leopold van Asten met VDL Groep Dylan (v. Balou du Rouet), bleef foutloos in 98,04 seconden en ging er met de zege vandoor.

De tweede plaats was voor Team Bianca Schoenmakers. Het team van de amazone, bestaande uit Aniek Diks met Alieone, Arnold Boerekamps met D’Avange K (v. Massimo) en Schoenmakers zelf met Dha Dha, kwam uit op vier strafpunten in 103,02 seconden.

Top drie

Team Smolders Sporthorses maakte de top drie compleet. Het team bestaande uit Thomas Mertens met Blom’s Cekekina (v. Lupicor), Rob de Bruijn met Blom’s Kasper en Smolders zelf met Surrimo (v. Stakkato) kreeg in totaal zes strafpunten en was een fractie langzamer dan Team Schoenmakers.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.