Pals grijpt zege in puntenspringen Roosendaal

Johnny Pals met Fernando Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Johnny Pals was zojuist in Roosendaal oppermachtig in de troostrubriek over 1,35-1,40m in Roosendaal. In het zadel van Urjul Van Generhese (v. Indian Gold Van Castershoeve) verzamelde Pals 65 punten in een tijd van 44,98 seconden. Dat was meer dan een seconde sneller dan Chloe Aston, die met Chico op de tweede plaats eindigde.

In totaal eindigden twee Nederlandse combinaties in de top 5 van deze tweesterren-rubriek. Tim Franssen was goed voor het tweede Nederlandse resultaat met Deauville. Franssen verzamelde net als Pals 65 punten en stuurde de Andiamo-zoon in 46,52 seconden over de eindstreep. Daarmee was het duo iets te langzaam om de Britse Aston met de negenjarige Catoki-zoon, die in 46,26 seconden finishte, van de tweede plaats te kunnen houden.

Top vijf

Kirsten Rombouts en Houston PP uit België pakten met 65 punten in 47,99 seconden de vierde plaats in deze rubriek en de top 5 werd compleet gemaakt door Anthony Delage met Casino Royal van de Hunters. Het duo uit Frankrijk was met 51,29 seconden een stuk langzamer dan Rombouts en de Lupicor-zoon, maar op hun beurt wel snel genoeg om Annet Willems met Interline H (v. Indoctro) voor thuispubliek naar de zesde plaats te verwijzen.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.