Paulien Chardon stapt op als KNHS-bestuurslid Exclusief

Paulien Chardon is opgestapt als lid van het KNHS-bestuur. Aanleiding is het op handen zijnde ontslag van algemeen directeur Rens Plandsoen. “De ervaring die het KNHS-bestuur met Rens had, die had ik niet. Ik sta achter Rens. Dat maakt dat ik m’n functie neerleg.”

Paulien Chardon was portefeuillehouder recreatie en sportaanbieders. Ze waardeerde het open contact met de algemeen directeur die nog maar een jaar geleden in dienst trad.

“Zij diende alle paardensporters”, zegt Paulien Chardon. “Als ze iets beloofde, kwam ze het na. Het is jammer, Rens heeft veel kwaliteiten.”

Structuur

“Voor mezelf vind ik het ook jammer”, vervolgt Paulien Chardon. “Ik had dit werk graag afgemaakt. We willen allemaal een gezonde bond, met mooie paardensport voor alle deelnemers en met goede officials. Ik denk dat wat er nu speelt groter is dan Rens. Ik denk dat dit meer met de structuur van de KNHS te maken heeft.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.
6 reacties op Paulien Chardon stapt op als KNHS-bestuurslid
 1. 1

  Hulde aan Pauline met een hoofdletter H! Je laat zien dan je heel veel in je mars hebt. Respect voor je openheid en eerlijkheid!

 2. 2

  wat ben ik benieuwd naar de echte reden van het op non aktief zetten van deze vrouw. Vermoedelijk wel weer vriendjes en vriendjes en vriendjes naar wiens pijpen zij niet wilde dansen. Zij geeft toch leiding??? Volgens mij zitten er enge machtsbeluste types daar achter de schermen smerige spelletjes te spelen.

 3. 3

  Hopelijk gaat de ledenraad nu eens echt laten zien waar ze voor staan !!
  Als het ontslag doorgaat en alles daarna (weer) gewoon zijn gangetje gaat, vrees ik het ergste voor het voortbestaan van de KNHS.
  Ik hoop van harte dat de personen die WEL invloed kunnen uitoefenen NU opstaan!!

 4. 4

  Beste paardenliefhebbers,
  Tot onze verbazing kregen we via de KNHS een zorgverzekering vh Zilveren Kruis aangeboden.Er wordt gesuggereerd dat ‘vaak een financiele buffer nodig hebt als je blijvend invalide wordt’Is dit de tendens dat de federatie meewerkt aan angstaanjagerij ipv.ongecompliceerd lekker paardrijden? Missch dat deze nieuwe geldwerfacties ook niet passen bij de vertrekkende alg.directeur en portefeuille houder recreatie en sportaanbieders.We worden toch geen KNVB? THEO HOGEVEEN

 5. 5

  Respect Paulien!! Je draagt uit waar je voor staat, en durft dat ook naar buiten te brengen! Top, daar mogen vel mensen een voorbeeld aan nemen.

 6. 6

  Pauline Top. Respect . De Hoeveelste algemeen directeur in de laatste 5 jaar ?