De Peelbergen voegt extra CSI toe aan indoorkalender

Met negen internationale springwedstrijden op de agenda was er dit jaar al veel te springen in Kronenberg. Toch heeft het Equestrian Centre de Peelbergen besloten een extra concours te organiseren. Het additionele CSI wordt verreden van 23 tot en met 26 november, aansluitend aan het CSI dat van 16 tot en met 19 november al op de kalender stond.

In april was het hippisch centrum het decor van een twee weken durende Spring Tour. De mogelijkheid om twee opeenvolgende weken te starten werd enthousiast ontvangen door de deelnemers en krijgt zodoende een vervolg. De toevoeging van de wedstrijd brengt twee extra Longines Ranking proeven naar het ECdP. En het totaal te verdelen prijzengeld voor de internationale springruiters in de maand november komt hiermee maar liefst op 173.200 euro totaal. Met deze zet maakt de organisatie zowel het outdoorseizoen, door de nieuwe graspiste, en het indoorseizoen extra aantrekkelijk.

Het eerstvolgende CSI op de agenda vangt aanstaande donderdag 4 september aan. Voor de CSI2*, CSI1* en CSIYH1* proeven, waaronder twee Longines Ranking-rubrieken, hebben zich bijna 200 ruiters uit 38 landen opgegeven. Daaronder bevinden zich niet alleen lokale grootheden, maar tevens is de beste presterende amazone van de Europese kampioenschappen; de voor Israël rijdende Danielle Goldstein, van de partij. Ook  de Deense EK-ruiter Sören Pedersen zal aan de start verschijnen. Traditiegetrouw sluit het CSI op zondagmiddag af met de 1.45m Grote Prijs die rond 15.15 uur aanvangt.

Voor meer informatie, het programma en de deelnemerslijsten klikt u hier.

Bron: persbericht

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.