Ga naar hoofdinhoud

Peter Geerink derde in GP-Kwalificatie

Peter Geerink is het rijden zeker nog niet verleerd. Vanavond won hij op CSI Twente de derde prijs in het 1.40m, tevens tellend als kwalificatie voor de Grote Prijs. De overwinning ging naar de Ier Michael G. Duffy met Felix Xxxviii.

In de rubriek direct op tijd bleven van de 76 starts maar liefst 33 combinaties foutloos. Duffy was daarnaast ook nog eens de snelste waardoor hij in 59.17 seconden de zege pakte. Cecilie Hatteland met Gulio van de Koelaar werd in 59.61 seconden tweede. Peter Geerink werd met Another Pleasure, die eerder werd gereden door Kirsten Rikkert, knap derde in 60.31 seconden.

1.40m

In de andere 1.40m rubriek werd het podium opgeëist door Duitse ruiters. Lars Nieberg won met Galippo 5, terwijl landgenoot Markus Renzel met Quick Step 53 tweede werd. Jörg Naeve legde met D’Accord 68 beslag op de derde plek. Dominique Roelofsen was met Quidaro de beste Nederlander, zij werd vierde.

CSI2* 1.30m

De tweester 1.30m werd prooi voor Maureen Bonder die haar Elcaro-nakomeling Velcaro als snelste over het parcours direct op tijd stuurde. De Belg Dennis Caubergs en KWPN’er Dancing Boy werden tweede. De Noorse Cecilie Hatteland wist zich in deze rubriek ook op het podium te rijden door met Cougar Z G&C derde te worden.

CSI1* 1.30m

Lisa Bongers zette in de éénster 1.30m rubriek het beste Nederlandse resultaat neer. Zij werd met Arselina tweede. De Duitser Jan Wernke snelde met Lorelli naar de overwinning. Dennis van den Brink maakte het podium compleet door met Carlton 14 derde te worden.

Klik hier voor alle uitslagen op CSI Twente.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.