Pex grijpt zege met G van de Oudenbosch in Lier

Mareille van Geel

De rubriek voor vijf- en zesjarige springpaarden op de Lier Horseman Masters is gewonnen door Ellis Pex en de Cantos-dochter G van de Oudenbosch. De amazone verwees Bert Prouve en zijn BWP-gefokte Lord Prova (v. For Passion D Ive Z) naar de tweede plaats.

In het parcours dat direct op tijd verreden werd finishte Pex met zesjarige merrie in een tijd van 65,53 seconden. Daarmee bleef ze onaantastbaar voor de concurrentie, Prouve bleef op eigen bodem ruim twee seconden achter op Pex.

Van Geel-Schröder in top vijf

De top drie werd compleet gemaakt door Louise Dangela en haar Hannoveraans-gefokte Perix (v. Perigieux). De Duitse amazone voltooide haar rit foutloos in 69,06 seconden, waarmee ze anderhalve seconde voorbleef op Conor Drain met Georgia (v. Ustinov).

Voor Mareille van Geel-Schröder was er ook succes. Zij stuurde Gerdinieke, een dochter van Bacardi VDL, naar het vijfde prijzengeld (70,72 seconden).

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.