Ga naar hoofdinhoud

Van de Pol en Martens op podium Medium Tour Asten

Henk van de Pol, hier met Willink. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Henk van de Pol en Willink pakten zojuist in Asten de tweede plaats in de Medium Tour over 1.40m. Alleen de Amerikaanse Clementine Goutal en Tixie Des Hayettes waren sneller en eisten de overwinning op. Tom Martens sloot aan op de derde plek in deze tweefasen rubriek met de achtjarige Callas.

Goutal en de negenjarige Opium de Talma-dochter waren met 26.98 seconden goed voor de snelste foutloze rit. Van de Pol was iets langzamer met de dertienjarige zoon van Twister en finishte in 27.34 seconden, hij werd op de voet gevolgd door Martens met zijn Casall-dochter, die in 27.40 seconden over de eindstreep reed.

Carsten Sandmann en Filofax 4 eindigden op de vierde plaats. Het Duitse duo kwam in 27.58 seconden aan de finish en Matheus Ferreira Gomes Correa en HSL Arisma uit Brazilië maakten de top 5 compleet met een rit in 27.81 seconden.

Youngster Tour

Eerder vandaag werd Tim Franssen derde in de rubriek voor zevenjarigen. Hij zadelde Joli Coeur M Y voor deze rubriek en stuurde de zoon van Converter in 29.14 seconden over de eindstreep van deze tweefasen proef.
De winst ging naar de Belg Jens Vandenberk en Catch China Z. Zij waren met 27.06 seconden op de klok meer dan een seconde sneller dan Javier Fernandez uit Mexico, die met de KWPN’er End Good All Good in 28.45 seconden tweede werd.

Klik hier voor alle resultaten in de Medium Tour
Klik hier voor alle resultaten in de Youngster Tour

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.