Polowedstrijd Gaasterland afgelast door de natte bodem

De organisatie van de polowedstrijd Speedbooks Frisian Polo Trophy laat op haar website weten dat de wedstrijd van komend weekeinde is afgelast vanwege de slechte conditie van de grasbodem. ‘Het sportveld is te nat en te glad voor polo’, zo schrijft de organisatie op de homepage.

‘Veiligheid van paard en speler staan voorop en die kunnen we met de natte ondergrond niet garanderen’. De polowedstrijd zou plaatsvinden op het prachtige landgoed Rijs in het Gaasterland. Vier topteams zouden tegen elkaar spelen. Het veld is vorig jaar gedraineerd maar door de vele regen is het nu te drassig. Naast de polowedstrijd stonden er onder andere een harddraverij, een modeshow en een demonstratie met tuigpaarden van stal Haarsma op het programma.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.