Pony-amazone Elise van de Mheen net buiten de prijzen

Elise van de Mheen. Foto: FotoTrailer

Tussen de vijf sterrenrubrieken in werd een springcompetitie gehouden voor FEI pony’s. Zara Poels en de NRPS gefokte Calimero (v. Casper) kwamen als winnaars uit de strijd. Elise van de Mheen was de best geklasseerde Nederlandse in deze rubriek, maar viel met een zevende plaats net buiten de prijzen.

Poels was met een tijd van 38,87 seconden verreweg niet de snelste, maar de amazone was wel de enige die de barrage foutloos uitreed. De Noorse Sanne Sofie Hoilund werd tweede met een tijd van 32,26 seconden en vier strafpunten, gevolgd door de Deense Laura Baaring Kjaergaard. Zij snelde naar een tijd van 32,52 seconden, maar liet eveneens een balk op de grond vallen.

Van de Mheen bereikte met haar pony Ensilla (v. Luron) de barrage niet, maar was met een tijd van 59,05 seconden en vier strafpunten wel goed voor de zevende plek. Pam Nieuwenhuis werd 20-ste met 8 strafpunten en Julia Engelsman werd 27-ste.

Bekijk hier de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horse.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.