Outdoor Tolbert getroffen door extreme storm: ponydag afgelast en lichtmast valt op tent Update

Door de extreme storm heeft de organisatie van Jumping Outdoor Tolbert vanmorgen de beslissing genomen om het programma van vandaag te cancellen. Deze woensdag stond in het teken van de ponysport. Vanmiddag kreeg het evenement opnieuw met tegenslag te maken. Toen waaide er een lichtmast omver die op een tent belandde.

Het meerdaagse concours Jumping Outdoor Tolbert wordt gehouden bij de HJC Manege in Tolbert en is gisteren van start gegaan. Na de onderbreking van vandaag, staan vanaf morgen tot en met zondag verschillende rubrieken op het programma.

“We zijn met man en macht bezig. Het concours gaat morgen hoe dan ook gewoon door”, liet de organisatie vanmiddag weten.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.