Porter pakt zege in 1 miljoen dollar gedoteerde Grote Prijs

Er stond veel op het spel in de Grote Prijs op de HITS in het Amerikaanse Thermal. De met 1 miljoen dollar gedoteerde rubriek bracht een titanenstrijd teweeg, waarbij de voor eigen publiek rijdende Mandy Porter uiteindelijk aan het langste eind trok. 

In de vernieuwde opzet van de Grote Prijs, die nu over een hoogte van 1.50m werd verreden, deden 54 combinaties onder warme omstandigheden een gooi naar de hoofdprijs. Slechts zes combinaties hielden het hoofd koel en plaatsten zich voor de barrage. Daarin kon geen enkele combinatie tippen aan de tijd van Porter. De amazone klokte met Milano (v. Orlando van de Heffinck) 41.600 seconden en mag daarmee een flink bedrag op haar bankrekening verwelkomen.

Oversteek

Tamie Phillips kwam met Cristar (v. Cristo) 0.3 seconden tekort voor de overwinning en werd tweede. De Ier Cian O’Connor maakte met Good Luck (v. Canturo) niet voor niets  de oversteek naar Amerika, hij pakte het derde prijzengeld mee.

Klik hier voor de uitslag.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.