Ga naar hoofdinhoud

PR voor Fieke Houwen in Inter I van ruim 70%

Be Special en Fieke Houwen-Van Ool archieffoto
Fieke Houwen-Van Ool won vanmiddag de Intermédiaire I van Ruiterfestijn Meerlo. Met Be Special (v. Special D) noteerde ze 70,20%, wat een persoonlijk record betekende. Ook de overige zeges gingen naar Limburgse combinaties.

Haar laatste PR stond op bijna 68% in de Inter I, maar nu heeft Fieke Houwen-Van Ool dan toch de 70%-grens overschreden. “Dat had ik niet verwacht, want 70% krijg je in de Inter I niet zo snel”, reageert de Limburgse blij. “Vorige keer was hij iets moe in de proef en toen kwamen de pirouettes nog. Daar kregen we toen vijven en zessen voor. Nu waren ze goed en kregen we zevens. We hadden alleen een hakkel in de laatste wissel van de serie om de drie, maar verder was het foutloos. Ik merkte ook dat ik vandaag alles nog meer kon afwerken. Ik kon alles goed voorbereiden en vanuit iedere oefening weer verder rijden naar de volgende.”

In het ZZ-Zwaar was Remy Bastings heer en meester in de eerste proef en bezette de eerste twee plaatsen met Damoiseaux (v. Riverdance) en Feliciano (v. Fidertanz).
Mandy Wilms won de tweede proef met El Ganador (v. Estobar NRW) na een derde plaats in de eerste proef.

De gecombineerde Inter A, Inter II, U25 en Grand Prix kwam op naam van Stephanie Peters-Beek en Bernardau (v. Uptown).
Kyra Klinkers volgde met haar U25-proef met Whoopydoo (v. Lord Sinclair) op de tweede plaats. Klinkers pakte in de Prix St. Georges ook nog de zege met Equirelle W (v. Florett As).

De complete uitslagen volgen later.
Lees donderdag meer in De Paardenkrant.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.