PSG Future voortaan onder Max Kühner

Pius Schwizers PSG Future zal voortaan in de ring verschijnen met een andere ruiter. Max Kühner neemt de teugels van de Cash and Carry-zoon over van de Zwitserse ruiter en de Holsteiner-ruin zal volgende week verhuizen naar de stallen van de Oostenrijker.

Schwizer kreeg de bruine ruin halverwege 2015 onder het zadel, toen hij de teugels overnam van zijn landgenoot Marcus Fuchs. Fuchs had PSG Future ruim drie jaar onder het zadel gehad en al diverse successen behaald. Het winnen van het teamgoud bij de Young Riders in 2013 was één van de hoogtepunten uit de gezamenlijke carrière van de twee.

Schwizer

Met Schwizer kwam PSG Future ook tot internationale successen. Zo won het duo begin 2016 de wereldbekerwedstrijd in Zürich, nadat ze eind 2015 ook al een wereldbekerwedstrijd in Rabat wonnen. Het meest recente optreden van Future en Schwizer leverde de vierde plek op op het CSI5* in Hong Kong in een 1,45m-proef.

Bron: EQWO

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.