PSG-winst voor Imke Schellekens-Bartels en Eduard TC

Imke Schellekens-Bartels. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Op de subtopwedstrijd in Liempde was Imke Schellekens-Bartels met Eduard vandaag veruit de beste in de Prix St. Georges. Ze won de proef met 71,32%, dik 7% meer dan Margo Timmermans en Ghana (v. Rousseau) die tweede werden met 64,12%. Een derde plek was er voor Nicole Heunen. Zij stuurde Spielberg’s Ciske (v. Spielberg)  naar 63,16%.

“Super trots op Eduard die zijn stinkende best voor me doet”, laat Schellekens-Bartels weten op haar Instagram. Ook bedankt ze op deze Moederdag haar moeder Tineke Bartels, groom en mede-eigenaar Tim Coomans. Enkele maanden geleden startte de amazone de ruin voor het laatst in de Lichte Tour, waarna ze hem eerst thuis weer verder door wilde trainen.

Oranje voor Hoezen

In de Intermediaire I was het oranje lint voor Miranda Hoezen. Zij stuurde haar Cha Cha Cha (v. Florencio) naar de winnende score van 66,10%. Jonne van Bekkum werd tweede met Vikkie met 63,24%.

In het ZZ-Zwaar waren er eerste plekken voor Niels Bax met Guarlain (67%) en Lilian Merx met Darkhill (65,29%). Merx werd ook nog een keer tweede achter Bax.

Uitslagen subtop Liempde.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.