Quad voor Robert Vos in Herning

Robert Vos was zojuist in Herning met Carat maar liefst ruim twee seconden sneller dan de concurrentie in de 1,45m-rubriek op tijd en won daarmee een gloednieuwe quad. Vos en de achttienjarige Cardento-zoon zijn in vorm op het moment, vorig weekend in Braunschweig wonnen ze een 1,50m-rubriek en werden ze tweede in een 1,55m-rubriek en vorige maand in Neumünster won het duo ook al een 1,50m-rubriek.

Mathias Nørheden Johansen kwam met Conrisiko (v. Contendro II) het dichtstbij de foutloze tijd van het Nederlandse duo. De Deense ruiter kwam in 57,55 seconden aan de finish en Vos liet Carat in 55,19 seconden over de streep galopperen.

Glenn Knoester

Naast Vos reed ook Glenn Knoester zich in de top 5 van deze Big Tour. In het zadel van Alpicor (v. Lupicor) kwam Knoester in 58,64 seconden aan de finish en mocht zich daarmee als vijfde opstellen voor de prijsuitreiking. De Britse ruiters Ben Talbot en Graham Lovegrove waren net iets sneller. Talbot klokte met Sacramento (v. Leendert) af op 57,61 seconden, waarmee hij net een fractie te langzaam was om de tweede plaats op te kunnen eisen en Lovegrove liet Alfie 192 (v. Quite Easy) in 58,05 seconden finishen.

 

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.