Rabo en paardensport nemen geen afscheid van elkaar

Bij het afscheid van Rabobank Nederland als hoofdsponsor van de KNHS stelde zowel KNHS-directeur Theo Ploegmakers als Rabo-bestuursvoorzitter Wiebe Draijer dat er eigenlijk helemaal geen einde komt aan de samenwerking tussen de bank en de Nederlandse paardensport.

“Onze bijdrage aan de KNHS bedroeg de afgelopen 16 jaar ruim tien miljoen euro”, aldus Draijer op de jaarlijkse KNHS-receptie. “Maar zeker het drievoudige hebben Rabobanken in deze periode op lokaal en regionaal niveau in de paardensport geïnvesteerd. Dat laatste blijft doorgaan. De liefde voor de paardensport zit bij de Rabobank heel diep.”

Talentenplan gaat door

KNHS-topsportdirecteur Maarten van der Heijden liet weten dat het vertrek van Rabobank als hoofdsponsor geen gevolgen heeft voor het samen met Rabobank ontwikkelde Talentenplan. “Het buitenland kijkt jaloers naar dit geweldige programma, veel huidige toppers zijn eruit voortgekomen.”

Beeld

Als dank voor de zeer succesvol verlopen samenwerking, ontving Rabo-topman Wiebe Draijer een miniatuur van het beeld ‘Still Water’ van de Britse paardenbeeldhouwer Nick Fiddian Green.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.