Ga naar hoofdinhoud

Renate van Vliet revancheert zich in derde selectie

Na een mindere eerste selectiewedstrijd hebben Renate van Vliet en Axia's Victory U.S. zich vandaag sterk weten te revancheren. Met een score van 67,71% won de nog relatief jonge combinatie de derde selectiewedstrijd in het ZZ-Zwaar in Ermelo. 

“Ik ben zelf zo blij”, vertelt de amazone na afloop. “Ik heb al weer zo veel fijner gereden dan vorige week!” De juryleden waren beiden erg enthousiast over de kwaliteiten van Van Vliet haar paard en noemden Victory een stoer en zeer goed paard. Marije van Thuyl-Tromp werd vandaag tweede in het ZZ-Zwaar met Aq-stables Catosion. Ze behaalden een score van 66,86%. Ashley Langevoort en Dontruschels (v. Don Primaire), die door het jurylid bij H veruit aan kop stonden, eindigden als derde met 66,43%.

Visser zegeviert in Lichte Tour

Lange tijd ging Dinja van Liere met Hexagons Conquest aan de leiding in de Prix St. Georges. Uiteindelijk moest ze echter haar meerdere erkennen in Tommie Visser die Bojengel naar de overwinning stuurde (71,32%) en Alex van Silfhout die net te kort kwam met Denzel om Visser te verslaan (71,25%).

Klik hier voor de uitslagen tot nu toe.

Bron: Horses/ De Paardenkrant

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.