Renovo schaal 2018 naar Cizandro

Cizandro (v. Waldemar)

De Renovo schaal is dit jaar gewonnen door Robbie van Dijk en Cizandro. De combinatie had de schaal nog niet eerder gewonnen, maar eens moet de eerste keer zijn.

Het beste ereklasse paard dit jaar, nadat er 4 moesten afrijden, is de goedgekeurde dekhengst Waldemar nazaat Cizandro van de Gebr. van Manen en de Gebr. den Otter. Op plaats twee vinden we ook een goedgekeurde dekhengst, Fantijn van Patijn met rijder Linda Boelens.

Brandy op drie

Op plaats drie staat Brandy (v.Uromast) met zijn rijder Harry van Middelaar. Sinds de invoering van de Renovo schaal in 2013 won Brandy vijf keer. De vierde prijs ging naar de Vlasco nakomeling ECW Business van G Egberink, gereden door Lambertus Huckriede.

Tuigpaard fokker van het jaar

Na de Renovo schaal werd de tuigpaard fokker van het jaar bekend gemaakt. Dit jaar is Jan Schep fokker van het jaar geworden. Schep, van de HBC stal, fokte onder andere Gardenia HBC (v. Victory)

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.