Rentree voor Hermès Ryan in wedstrijdring

Simon Delestre met Hermes Ryan Foto: Pierre Costabadie / www.arnd.nl

Hermès Ryan (v. Hugo Gesmeray), het nummer een-paard van Simon Delestre, keert terug in de wedstrijdring. De ruin raakte in Rio geblesseerd, waardoor de ruiter zijn Olympische droom in rook op zag gaan. De laatste maanden was de Hugo Gesmeray-zoon alweer in training en zal nu voor het eerst weer op CSI5* Bordeaux in de wedstrijdring te bewonderen zijn. 

Hermès Ryan en Delestre waren al in Rio toen de ruin zich blesseerde. Een microfractuur in het spronggewricht betekende dat de Franse ruiter vanaf de zijlijn zijn teamgenoten goud zag winnen.

Naast Hermès Ryan komt Delestre in Bordeaux ook in actie met Qlassic Bois Margot (v. L’Arc de Triomphe) en Chesall Zimequest (v. Casall Ask).

Bron: Grand Prix-Replay

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.