Rob Ehrens blijft aan als bondscoach

Rob Ehrens blijft de komende twee jaar bondscoach van de Nederlandse senioren springruiters. Ook de jeugdcoaches Luc Steeghs (junioren en young riders) en Edwin Hoogenraat (pony’s) verlengen hun contract. De bondscoaches in de disciplines mennen en voltige zijn ook ongewijzigd. 

Rob Ehrens trad eind 2004 aan als bonscoach van de senioren. In 2005 was het gelijk raak. In dat jaar was er dubbel brons op het Europees kampioenschap in San Patrignano. In de daarop volgende jaren coachte hij zijn equipe naar talloze successen en medailles.

Coaches overige disciplines

In het mennen blijven de succesvolle coaches Harry de Ruijter (vierspan en tweespan) en Ad Aarts (enkelspan paarden, een-, twee- en vierspan pony’s en paramennen) aan tot en met 2018. Diana van Klaveren blijft tot en met 2018 de bondscoach voltige.

Overeenkomst voor twee jaar

In principe zijn de overeenkomsten met alle verschillende bondscoaches voor twee jaar afgesloten. De begeleidingsstaf in de diverse disciplines wordt in januari bekend gemaakt.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/KNHS

 

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.