Ga naar hoofdinhoud

Robert Vos vierde in rankingproef Moorsele

Robert Vos hier met Don Gretzky Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl
Robert Vos leverde gisteren met Dempseys (v. Calvaro Z) een prima prestatie in de 3* rankingproef in Moorsele. In het Zilveren Spoor veroverde de springruiter uit Wierden een vierde plaats. De rubriek werd gewonnen door de Ier Richard Howley met de tienjarige Cruising Star (v. Cruisings Micky Finn).

Na het overlijden van zijn toppaard Carat lijkt Robert Vos in de tienjarige Dempseys een goed opvolger te hebben gevonden. De zoon van Calvaro Z was eerst in handen van Roberts vrouw Annet Willems. In januari debuteerde Vos in de internationale ring.

Howley snel in tweede ronde

In de 1,45m-rubriek waarin dertien combinaties in de tweede ronde van start gingen, was Robert Vos één van de vijf dubbele foutlozen. De tijd van 45,26 seconden bleek goed voor de vierde plek. Niemand kon echter Richard Howley bij blijven. De Ier bleef de Belg Bart Clarys op Joie De Toulon (v. Toulon) een kleine twee seconden voor.

Vos mist op halve seconde derde plaats

De derde plaats was voor de Brit Guy Williams. Hij was met Un Soir D’Amour (v. Diamant de Semilly) een halve seconde sneller dan Robert Vos. Lieven Devos maakte de top vijf vol met Eldorrado MVNZ.

Klik hier voor de uitslag.

Bron Paardenkrant-Horses.nl/Horseman.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.