Rogier Linssen net naast podium in 1,40m Gold Tour Oliva

De Mediterranean Equstrian Tour in Oliva had gisteren de eerste rubrieken in de 2* Gold Tour. In het 1,40m kwam Rogier Linssen een tiende te kort voor een podiumplek met Eline-Maria M. De Fransman Nicolas Deseuzes won op Razzia des Sables de proef en Vincent Voorn bezette de zesde plaats. In het 1,45m werd Voorn met Quinlan elfde en was hier de beste Nederlander. Ook hier een Franse overwinning, Julien Epaillard schreef de rubriek op zijn naam met Cristallo A LM.

De 1,40m-rubiek in de Gold Tour werd direct op fouten en tijd verreden. Winnaar Nicolas Deseuzes met de Zandor Z-dochter Razzia des Sables was met afstand de snelste in 50,26 seconden. Jemma Kirk volgde op vier seconden met Tchoupi Pironniere (v. l’Amour du Bois). De Italiaan Emanuele Massimiliano Bianchi was op Rumple Dark (v. Apache d’Adriers) Rogier Linssen net te snel af en werd derde. Linssen had de Diamant de Semilly-merrie Eline Maria M onder het zadel die gefokt is op Stoeterij het Maalwater.

Vincent Voorn werd op Calvaro Z-dochter Ellavar X werd met een foutloze rit in 57,30 seconden zesde.

1,45m-rubriek

Voor het 1,45m was een Twee Fasen-parcours gebouwd. Julien Epaillard boekte een overtuigende zege met de Casall-nazaat Cristallo A LM. In de tweede fase klokte hij 30,54 seconden, een seconde sneller dan Holly Smith en Quality Old Joker (v. Holly Gillott). De derde plek was voor Alex Duffy op de Ier WCE Cruco (v. Cruising).

Quinlan ging onder zijn vaste ruiter Vincent Voorn foutloos, alleen door de rustige tweede fase werd de combinatie elfde.

Klik hier voor de uitslagen.

Bron Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.