Rodrigo Pessoa breidt paardenbestand uit

Rodrigo Pessoa heeft twee nieuwe talenten in zijn stallen mogen verwelkomen. Het gaat om de tienjarige Chacco Blue-zoon Chaco 34 en de even oude SL Implacavel (v. Vindoctro).

Met Chaco 34 maakte Pessoa eind januari al zijn wedstrijddebuut. Op het Winter Equestrian Festival in Wellington pakte de nieuwe combinatie direct de winst in een driesterren 1.40m-rubriek. Voorheen werd de ruin gereden door de Braziliaanse ruiter Cesar Almeida, die met hem op 1.50m-niveau actief was.

Braziliaans gefokt

SL Implacavel presteerde onder Guilherme Duitra Foroni op Wereldbeker-niveau. De bruine werd in Brazilië gefokt en is een nakomeling van de hengst Vindoctro (Indoctro x Ahorn).

Bron: World of Showjumping

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.