Rome Gladiators pakken teamwinst, Beerbaum wint individuele strijd

Nadat Valkenswaard United (Zorzi en Ehning) in de eerste ronde gisteren de leiding pakte, moest het team vandaag de winst uit handen geven aan de Rome Gladiators.

Het team van Constant van Paesschen en Marlon Modolo Zanotelli reed weliswaar langzamer, maar beide ruiters reden foutloos. Alberto Zorzi moest voor Valkenswaard United vandaag een fout incasseren, waardoor het team achter de Gladiators plaats moesten nemen.

Tussenstand GCL

Voor de tussenstand betekent de overwinning van de Rome Gladiators dat het team derde staat. Met nog twee etappes te gaan gaan de London Knights nog aan de leiding, gevolgd door Valkenswaard United.

Individuele strijd

In de individuele strijd ging de winst naar Ludger Beerbaum met Chiara (v.Contender) in een tijd van 63,96 seconden. Beste Nederlander in de proef was op plek twaalf Maikel van der Vleuten met Verdi TN (v.Quidam de Revel).

Klik hier voor de uitslagen.

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.