Ruben Romps EK-paard Teavanta naar Onyschenko

Ruben Romp met Audi's Teavanta II C Z. Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het Europees kampioenschap in Gothenburg is de laatste internationale wedstrijd geweest van Ruben Romp en Audi’s Teavanta II C Z (Treasure Z x Ahorn). De twaalfjarige Zangersheide-merrie is via bemiddeling van Patrick Lenssens verkocht aan Alexander Onyschenko uit Oekraïne.

Ruben Romp bracht Teavanta voor zijn werkgever Eric Berkhof de afgelopen twee jaar uit in de internationale sport en beleefde vorige maand zijn eerste EK bij de senioren. De merrie was in eigendom van Berkhof en fokker P. Coppes.

“Vandaag heb in afscheid genomen van Tea”, aldus Romp. “Enorm bedankt Tea voor alles wat je voor mij hebt gedaan. Daarnaast ben ik Eric Berkhof en de familie Coppes enorm dankbaar voor de kans om haar de afgelopen twee jaar te mogen rijden. Ik wens Alexander Onyschenko het allerbeste toe met dit fantastische paard.”

Bron: Paardenkrant-Horses.nl/Facebook

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.