Laura Graves met ruim 30.000 euro prijzengeld aan de leiding na pas drie weken AGDF

Laura Graves met Verdades Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Laura Graves gaat met Verdades aan de leiding in de lijst van meest verdienende combinaties op het Adequan Global Dressage Festival (AGDF) in Wellington. Deze lijst wordt jaarlijks samengesteld door Dressagenews. Met pas drie van de zeven weken internationale dressursport achter de rug heeft het duo 43,100 dollar bij elkaar gereden, wat neerkomt op 34.870 euro.

Graves staat met de zestienjarige Florett As-zoon op de vierde plaats in de wereldranglijst en schreef beide proeven in de WB-wedstrijd in de eerste week van het AGDF op haar naam, net als beide 5*-proeven in de derde week.

Top drie

De Zweedse Tinne Vilhelmson-Silfvén staat achter Graves en de KWPN-ruin op de tweede plaats met tot nu toe 34,100 dollar (27.596 euro). Graves’ teamgenote Shelly Francis maakt de top drie van tot nu toe compleet met een totaal aan prijzengeld van  30,350 dollar (24,563 euro).

Bron: Dressagenews

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.