Ruim 66% voor eerste Grand Prix Duval’s Capri Sonne

Dinja van Liere met Capri Sonne Jr. (v. Rhodium)Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

In voorbereiding op zijn internationale debuut in de Zware Tour in Aken reed Laura Tomlinson de KWPN-hengst Duval’s Capri Sonne in Addington vrijdag naar de overwinning in de Inter II. De zoon van Rhodium kwam tot een percentage van 72.54%. Zaterdagmiddag startte het duo voor de eerste keer in de Grand Prix en kwam daarin tot een score van 66,57%. Dat leverde een negende plek op.

De KWPN-hengst Capri Sonne verhuisde in 2015 naar Groot-Brittannië naar de stallen van Laura Tomlinson. Het paar kwam een aantal keren aan de start in de Lichte Tour, maar daarna bleef het lang stil rondom de Rhodium-zoon en zijn amazone.

Eind mei zal het duo voor het eerst weer internationaal in actie komen, in de Grand Prix, op het CDI3* in Aken.

Winnaar

Lara Butler ging er met Rubin Al Asad (v. Rubin Royal) met de overwinning vandoor in deze nationale Grand Prix. Het duo kreeg 71,07%  van de juryleden en dat was precies een procent hoger dan de score van de nummer twee, Stephanie Croxford met Mr Hyde.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.