Sanne en Leon Thijssen eerste en derde in BVR Groep Prix Roosendaal

Sanne Thijssen met Ulena Foto: Arnd Bronkhorst / www.arnd.nl

Het was zojuist een familiefeestje in de top drie van de afsluitende rubriek van de dag in Roosendaal. Sanne Thijssen ging met Arnaud Doem de strijd aan om de zege in de rubriek over 1,45m en Leon Thijssen mocht zich als derde opstellen voor de prijsuitreiking.

Sanne kwam aan de start met Ulena en liet de ervaren Baloubet du Rouet-dochter in 32,13 seconden foutloos over de eindstreep galopperen. Vorige week miste het duo op een haar na de overwinning in de Middle Round in Poznan, maar vandaag zorgde Thijssen met meer dan een halve seconde verschil dat ze de zege in eigen land hield. De Belgische ruiter voltooide de barrage in 32,71 seconden met Hocus Pocus de Messitert (v. Quidam de Revel).

Top vijf

Leon had de achtjarige No Fear Vd Tichelrij Z (v. Numero Uno) gezadeld voor deze proef en kwam foutloos aan de finish, maar was met 34,53 seconden geen bedreiging voor Doem of zijn dochter. Thijssen werd op zijn beurt wel op de hielen gezeten door Albert Zoer met de Cicero-zoon Gigolo, die slechts 0,03 seconden langzamer finishte. De top 5 werd verder compleet gemaakt door Abdulrahman Alrajhi uit Saoedi-Arabië met de BWP-hengst Chilli Pepper van de Helle (v. Cumano), zij kwamen in 35,54 seconden aan de finish.

Klik hier voor alle uitslagen

Bron: Paardenkrant-Horses.nl

Reageer
Discussie zien we graag op Horses, maar wel met respect voor elkaar. Wij vragen daarom om onder volledige naam te reageren. Reacties zonder naamsvermelding kunnen zonder opgave van reden worden verwijderd. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 250 woorden. Lees hier alle voorwaarden.